O nama

O nama

Firma Prokomp nastala je kao naslednik i sukcesor firme OK Servis. Nastala 2006. godine kao servis računara, računarske opreme i fiskalnih kasa. Vrlo brzo nakon osnivanja servisa počeo je da radi i sektor maloprodaje. Ciljna grupa Prokomp-a su kako fizička lica, tako i mala i srednja preduzeća. Poseban akcenat bacen je na kvalitet i brzinu usluge u servisu, a na polju maloprodaje trudimo se da nam ponuda bude što raznovrsnija a cene što niže.

Tokom godina Prokomp je stekao ime efikasnog i kvalitetnog servisa, proširena je saradnja sa mnogim firmama iz cele Srbije a postignuti su i ugovori o saradnji sa renomiranim firmama iz cele Srbije, kao sto su HCP Krusevac, Galeb Group, KraftPos i Intraster (na polju efiskalnih kasa), Uspon doo, ODC Zaječar, Gembird, DS Computers, KimTec Beograd i mnogi drugi (računarska oprema). Tokom 2010. godine ponuda usluga servisa prosirena je i na servis notebook računara.

Fiskalne kase

Servis računara Prokomp

Nas krajnji cilj je postići što veći nivo znanja i efikasnosti na polju održavanja, servisiranja i prodaje računara, računarske opreme i fiskalnih kasa. Trudimo se da uvek budemo na raspolaganju klijentima da se na obostrano zadovoljstvo, svi njihovi zahtevi reše na najefikasniji način i u najkraćem mogućem roku.

Pozovite nas: 064.186.86.59

Pon – pet: 09:00 – 18:00, Sub: 09:00 – 15:00